Skip to content
VuFind
  • Your Account
  • Log Out
  • Login/Register
  • Language
    • English
    • Deutsch
    • Español
    • Français
    • Italiano
    • 日本語
    • Nederlands
    • Português
    • Português (Brasil)
    • 中文(简体)
    • 中文(繁體)
    • Türkçe
    • עברית
    • Gaeilge
    • Cymraeg
    • Ελληνικά
    • Català
    • Euskara
    • Русский
    • čeština
    • Suomi
    • Svenska
    • polski
    • Dansk
    • slovenščina
    • اللغة العربية
    • বাংলা


Advanced
  • NLG Catalog
  • Browse Authorities
  • Κριτική του γευστικού λόγου...
  • Staff View
  • Cite this
  • Text this
  • Email this
  • Export Record
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to MARCXML
  • Save to List
Cover Image

Κριτική του γευστικού λόγου : δοκίμια πάνω στη φιλοσοφία, τέχνη και κουλτούρα του φαγητού / Επίκουρος

Saved in:
Main Author: Επίκουρος (1950-2014) (Author)
Format: Book
Language: Greek
Published: Αθήνα : Κέδρος , 2006
Subjects:
Γαστρονομία → Φιλοσοφία
Γεύση
  • Holdings
  • Description
  • Comments
  • Similar Items
  • Staff View

MARC

LEADER cam 22 i 4500
001 415342
005 20210525193850.0
008 080107s2006 a|||g| ||||||||| ||
020 |a 9789600433388  |b (χαρτόδ.) 
245 1 |a Κριτική του γευστικού λόγου  |b δοκίμια πάνω στη φιλοσοφία, τέχνη και κουλτούρα του φαγητού  |c Επίκουρος 
260 |a Αθήνα  |b Κέδρος  |c 2006 
300 |a 244 σ.  |c 20 εκ. 
650 1 |a Γαστρονομία  |x Φιλοσοφία 
650 1 |a Γεύση 
100 0 |a Επίκουρος  |d (1950-2014)  |4 070 
  • Close
© DHD
LEADER 00000cam a2200000 4500
001 415342
005 20210525193850.0
010 |a 9789600433388  |b (χαρτόδ.) 
020 |a GR  |b 9206/06 
035 |a (GR-AtEVE)B415342 
090 |a 415342 
100 |a 20080107d2006 m||y0grey50050304ga 
101 0 |a gre 
102 |a GR 
105 |a a|||z|||000yy 
200 1 |a Κριτική του γευστικού λόγου  |e δοκίμια πάνω στη φιλοσοφία, τέχνη και κουλτούρα του φαγητού  |f Επίκουρος 
210 |a Αθήνα  |c Κέδρος  |d 2006 
215 |a 244 σ.  |d 20 εκ. 
606 1 |a Γαστρονομία  |x Φιλοσοφία  |9 259683 
606 1 |a Γεύση  |9 14073 
676 |a 641.01  |v 23 
686 |a 2006/009206 
700 0 |9  189458  |a Επίκουρος  |f (1950-2014)  |4 070 
801 0 |a GR  |b AtEVE  |g AACR2 
942 |c BK  |n 0 
970 |a 1  |c 2006 
995 |0 0  |2 0  |5 2007-01-03  |6 09206/2006-1  |9 569426  |b EBE  |c EBE  |e A2.02.040-I-324  |f 00632555  |h 21  |k 09206/2006-1  |o 0  |r BK  |u 8ο  |v 1  |a 01  |q 0  |t 0  |y i  |z loc 
995 |0 0  |2 0  |3 1  |5 2007-01-03  |6 09206/2006-2  |9 569427  |b EBE  |c EBE  |e EBE9  |f #0009206/06-2  |h 21  |k 09206/2006-2  |o 1  |r BK  |u 8ο  |v 2  |1 2008-01-07  |a 01  |y i  |z loc 
995 |0 0  |2 0  |5 2017-12-19  |6 13817/2017-1  |9 1147363  |b EBEL  |c EBEL  |e A2.04.056-FBC-2  |f 00866521  |h 22  |k 641.01 ΑΡΟ  |m 2019-06-19  |o 0  |r BK  |u 8ο  |v 1  |a 02  |j 23  |w 01  |y i  |z ddc 
999 |a 325799  |b Horizon bib#  |f GR-AtEVE-B325799 

Similar Items

  • Αλμανάκ ; για τους εραστές του καλού φαγητού : όγδοο έτος (1812) / Alexandre Balthasar Laurent Grimod de la Reyniere
    by: Grimod de La Reynière Alexandre-Balthazar-Laurent (1758-1837)
    Published: (2009)
  • Η φιλοσοφία στην κουζίνα : Μικρή κριτική του μαγειρικού λόγου / Francesca Rigotti
    by: Rigotti Francesca
    Published: (2008)
  • Προσδιορισμός παραγόντων που σχετίζονται με μεταβολές στη γεύση : Πειραματική μελέτη in vivo / Θεόδωρος Δ. Στεφανιώτης
    by: Στεφανιώτης Θεόδωρος Δ.
    Published: (1992)
  • Η γαστρονομία ως καλή τέχνη : Η φυσιολογία της γεύσης / Ζ. Α. Μπριγιά - Σαβαρέν
    by: Brillat - Savarin (1755-1826)
    Published: (2008)
  • Ο γαστρονομικός πολιτισμός από την αρχαιότητα έως σήμερα : Ήδιστον λογόδειπνον / Jean-Francois Revel
    by: Revel Jean François
    Published: (2008)

Search Options

  • Search History
  • Advanced Search
  • Browse Authorities

Find More

  • Browse the Catalog
  • Browse Alphabetically

Need Help?

  • Search Tips
ΚΠΙΣΝΛεωφ. Συγγρού 364,
176 74 Καλλιθέα
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΠανεπιστημίου 32,
10679 Αθήνα
ΒΟΤΑΝΙΚΟΣΛεωφ. Αθηνών 31-33 και Σπύρου Πάτση 12, 10447 Αθήνα
© 2017 National Library of Greece. All rights reserved. Terms of Use and Policies.
Loading...