Skip to content
VuFind
  • Your Account
  • Log Out
  • Login/Register
  • Language
    • English
    • Deutsch
    • Español
    • Français
    • Italiano
    • 日本語
    • Nederlands
    • Português
    • Português (Brasil)
    • 中文(简体)
    • 中文(繁體)
    • Türkçe
    • עברית
    • Gaeilge
    • Cymraeg
    • Ελληνικά
    • Català
    • Euskara
    • Русский
    • čeština
    • Suomi
    • Svenska
    • polski
    • Dansk
    • slovenščina
    • اللغة العربية
    • বাংলা


Advanced
  • NLG Catalog
  • Browse Authorities
  • Το νέο πρότυπο για ποιότητα κα...
  • Holdings
  • Cite this
  • Text this
  • Email this
  • Export Record
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to MARCXML
  • Save to List
Cover Image

Το νέο πρότυπο για ποιότητα και ασφάλεια τροφίμων ISO 22000:Παρουσίαση και ερμηνεία : Με στοιχεία ιχνηλασιμότητας - ανάλυσης αστοχίας και παρουσίαση της ευρωπαϊκής νομοθεσίας για τα τρόφιμα / Ιωάννης Σ. Αρβανιτογιάννης [και] Νικόλαος Τζούρος

Saved in:
Main Authors: Αρβανιτογιάννης Ιωάννης Σ. (Author),
Τζούρος Νικόλαος Η. (Author)
Format: Book
Language: Greek
Published: Αθήνα : Σταμούλης , c2006
Subjects:
ISO 22000 (Πρότυπο)
Ανάλυση Κινδύνων και Κρίσιμα Σημεία Ελέγχου (Ασφάλεια τροφίμων)
Τροφή → Δίκαιο και νομοθεσία → Ευρωπαϊκή Ένωση, Χώρες της
Τροφή → Μέτρα ασφαλείας
Τροφή → Βιομηχανία και εμπόριο → Ποιοτικός έλεγχος
  • Holdings
  • Description
  • Comments
  • Similar Items
  • Staff View

Γενική Συλλογή ΕΒΕ: Κινητά Βιβλιοστάσια

Call Number: 04997/2006-1
Copy: 04997/2006-1
Serial enumeration/chronology 1
Collection: Γενική Συλλογή
Barcode/Rfid: 00700147
Available (On site)  Place a Hold
Notes:
  • 8ο

Similar Items

  • Οδηγός καταναλωτή για ασφαλή μεταχείριση τροφίμων ή εφαρμογή του HACCP σε οικιακό επίπεδο / Ιωάννης Σ. Αρβανιτογιάννης [και] Νικόλαος Η. Τζούρος
    by: Αρβανιτογιάννης Ιωάννης Σ., et al.
    Published: (2004)
  • Αποτίμηση ρίσκου και ασφάλεια τροφίμων
    Published: (2005)
  • Επιθεώρηση κτηνοτροφικής παραγωγής / Αναστασία Η. Ελευθεριάδου
    by: Ελευθεριάδου Αναστασία Η.
    Published: (2004)
  • Εφαρμογή και έλεγχος του συστήματος HACCP / Ιωάννης Αμβροσιάδης
    by: Αμβροσιάδης Ιωάννης
    Published: (2005)
  • Συστήματα Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων : HACCP : Εγχειρίδιο / Φώτης Πυλαρινός
    by: Πυλαρινός Φώτης
    Published: (2005)

Search Options

  • Search History
  • Advanced Search
  • Browse Authorities

Find More

  • Browse the Catalog
  • Browse Alphabetically

Need Help?

  • Search Tips
ΚΠΙΣΝΛεωφ. Συγγρού 364,
176 74 Καλλιθέα
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΠανεπιστημίου 32,
10679 Αθήνα
ΒΟΤΑΝΙΚΟΣΛεωφ. Αθηνών 31-33 και Σπύρου Πάτση 12, 10447 Αθήνα
© 2017 National Library of Greece. All rights reserved. Terms of Use and Policies.
Loading...